23.09.2016.

Novi Crafter je „International van of the Year 2017“

Međunarodni žiri novinara za gospodarska vozila iz 24 europskih zemalja odabrao je novi Crafter: Bullijev novorazvijeni veliki brat marke Volkswagen gospodarska vozila najbolji je transportni kombi godine za 2017. godinu.

Potpuno neovisno razvijeni i proizvedeni Crafter, koji je dizajniran kako bi udovoljio željama kupaca te posjeduje niz inovacija i svestranih sustava potpore za vozača, pobijedio je na ovome prestižnom natjecanju i prije no što je samo vozilo lansirano.

Dr. Eckhard Scholz, predsjednik upravnog odbora marke Volkswagen gospodarska vozila, sinoć je primio nagradu iz ruku predsjednika žirija, Jarlatha Sweeneyja, na ovogodišnjem sajmu IAA Gospodarska vozila u Hannoveru: „Nakon lanjske serije T vozila, oduševljeni smo što ovu posebnu nagradu sada također primamo za novi Crafter. Ponosni smo na naš najnoviji proizvod te na naš tim, čijim je predanim radom Crafter postao najbolji veliki transportni kombi. Ova će nam nagrada koristiti kako bismo mu mogli omogućiti uspješno lansiranje.“

: Pogledajte ostala Volkswagen vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club