13.10.2017.

Velika prilika za Peugeot 208

Peugeot 208, najprodavaniji model marke Peugeot u Hrvatskoj, u listopadu je u ponudi s posebnim uvjetima financiranja uz Peugeot Financiranje i s Optiway produženim jamstvom od 4 godine. Ponuda se odnosi na ograničenu količinu modela Peugeot 208 sa zaliha koji su odmah dostupni za isporuku.

Prilikom kupnje modela Peugeot 208 na kredit uz Peugeot financiranje, u ponudi su vrhunski uvjeti financiranja uz akcijsku fiksnu kamatu od 2,99 % u eurima. Uz ove uvjete kreditiranja, ali i uz gotovinsko plaćanje, svi kupci na poklon dobivaju četiri godine/80 000 km besplatnog Optiway produženog jamstva što ovu ponudu čini iznimno atraktivnom.

Istovremeno, kupci na poklon dobivaju dodatnu opremu u iznosu od 2.700 kn koja uključuje aluminijske nosače, krovni kofer i tepihe. Sve fizičke osobe pri kupnji vozila Peugeot 208 na poklon dobivaju članstvo u klubu vjernosti Peugeot Zauvijek, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke Peugeot svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

: Pogledajte ostala Peugeot vozila :

Bookmark and Share

facebook twitter rss you-tube
oldtimer club