19.11.2015.

Peugeot i ATP najavljuju suradnju na svjetskoj razini

Peugeot i ATP najavili su partnerstvo na svjetskoj razini od 2016. godine u sklopu koje će Peugeot osigurati vozni park od 500 vozila i postati službeni automobil organizacije ATP World Tour.

Peugeot postaje platinasti partner organizacije ATP World Tour i službeno vozilo za više od 20 turnira koje organizira ATP World Tour. Više od 500 vozila – i to ponajprije modeli 508, 3008, 5008, Expert Tepee – bit će na raspolaganju igračima, VIP osobama, dužnosnicima i publici na svim tim turnirima.

Peugeot će tako ostvariti međunarodna marketinška prava, vidljivost na teniskim terenima i VIP program na većini turnira. Tim bi partnerstvom Peugeot trebao doprijeti do 635 milijuna TV-gledatelja, a njegova će vozila imati priliku vidjeti i više od dva milijuna gledatelja na različitim turnirima.

Peugeot je već više od tri desetljeća prisutan u teniskom svijetu, a među njegove ambasadore ubraja se najbolji tenisač svijeta Novak Đoković kao i David Ferrer, Juan Martín del Potro, David Goffin, Jérémy Chardy, Benoît Paire, Tommy Robredo, Gilles Simon, Alize Cornet i Belinda Bencic. Peugeot danas jača svoju dugogodišnju prisutnost u svijetu tenisa time što svoju prisutnost u 160 zemalja povezuje sa svjetskim ugledom turnira ATP World Tour.

Izvan teniskih terena Peugeot će biti prisutan i na prvom digitalnom portalu posvećenom tenisu na internetskoj stranici ATPWorldTour.com koja bilježi 325 milijuna posjeta. Peugeot će postati i glavni partner za ATP World Tour Uncovered, tjednu televizijsku emisiju ATP-a koja će se prikazivati u 170 zemalja i koja će obožavateljima omogućiti ekskluzivan pristup iza kulisa turnira ATP World Tour.

: Pogledajte ostala Peugeot vozila :

Bookmark and Share

facebook twitter rss you-tube
oldtimer club