18.07.2017.

Opel OnStar sada dostupan i hrvatskim kupcima

Opelovi automobili sa servisom OnStar već su na europskim cestama oko 18 mjeseci, a od sada je ovaj Opelov osobni asistent dostupan i hrvatskim kupcima Opelovih vozila. Hvatski kupci Opelovih vozila modelske godine 2018. i nadalje svoje nove automobile dobivaju opremljene sljedećim OnStar uslugama:

1. Usluge u hitnim slučajevima: bez obzira u kakvu nevolju vozač upadne na putu, OnStar je tu i nudi pomoć. Ako se aktivira zračni jastuk, OnStar se automatski obavještava o tome. Čak i ako se radi o medicinskom hitnom slučaju ili ste samo svjedočili prometnoj nesreći, kad pritisnete gumb za hitne slučajeve OnStar će dalje pozvati odgovarajuće hitne službe u pomoć.

2. Daljinsko povezivanje: vozači se mogu daljinski povezati s vozilom putem mobilne aplikacije OnStar RemoteLink. Vlasnici mogu putem pametnog telefona provjeriti vijek trajanja ulja i tlak zraka u gumama te zaključati ili otključati vozilo, također putem mobitela.

3. Pomoć u slučaju krađe vozila: ako vam vozilo ikad bude ukradeno, OnStar će surađivati s policijom na njegovu brzom i sigurnom vraćanju.

4. Pomoć na cesti: ako se vozač i nađe u situaciji da mora prekinuti put negdje uz cestu zbog kvara, nikad nije sam. Bez obzira radi li se o praznom spremniku goriva ili praznoj gumi, dovoljno je samo pritisnuti gumb za hitne slučajeve i OnStar će poslati pomoć na lice mjesta.

5. Dijagnostika vozila: OnStar šalje mjesečnu poruku e-pošte o dijagnostici vozila s najvažnijim podacima i informacijama o vozilu. U bilo kojem trenutku moguće je pritiskom gumba zatražiti dijagnostičku provjeru.

6. Daljinske usluge: vozači više ne moraju brinuti da će zaključati ključeve u automobilu – dovoljno je da pozovu OnStar, čiji će savjetnik potvrditi valjanost njihova računa i poslati signal vozilu da otključa vrata. Odredišne adrese mogu se slati izravno ugrađenom navigacijskom sustavu pritiskom OnStar gumba ili putem aplikacije RemoteLink.

Do kraja godine Opel planira ponuditi OnStar u 33 europske države i na 23 jezika. OnStar usluge besplatne su tijekom prve godine korištenja automobila, nakon čega se mogu produžiti putem portala MyOpel, što znači da nije nužan odlazak Opel partneru. Ako kupci ne odluče produžiti pretplatu na OnStar, usluga dijagnostike vozila ostaje dostupna sljedećih pet godina bez dodatnog troška.

: Pogledajte ostala Opel vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club