07.07.2016.

Jaguar predstavio najnovije luksuzne modele na "The Art of Performance" turneji

Prestižni britanski proizvođač Jaguar poznat je po neprestanom pomicanju granica mogućeg i granica performansi svojih vozila. Upravo je Jaguar svoje izvrsne performanse pretvorio u umjetnost. Na turneji "The Art of Performance", Jaguar je u Opatiji predstavio najnovije modele velikom broju predstavnika medija. Najbolji način za predstavljanje vrhunskih automobila upravo je test vožnja u kojoj su uživali mnogobrojni uzvanici testirajući tijekom cijelog dana najnovije modele – Jaguar XE, Jaguar XF, Jaguar F-Pace i Jaguar F-Type Coupé.


„Željeli smo predstaviti najnovije modele Jaguara predstavnicima medija kako bi se uvjerili u vrhunske performanse, neprikosnovenu kvalitetu i jedinstven osjećaj koje Jaguar kao brand predstavlja. Sve modele Jaguara, a i Land Rovera možete pogledati na našoj privremenoj lokaciji u Auto Benussiju, Ljubljanska avenija 1, Zagreb budući da smo mi ekskluzivni partner za Wallis Adria d.o.o.” – izjavio je Danijel Benussi, direktor tvrtke Auto Benussi.

Zagreb je od 1. lipnja operativno središte otkud multinacionalni tim za Jaguar Land Rover pokriva čak osam zemalja regije (Hrvatska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora, Kosovo, Albanija). Tvrtka Wallis Adria d.o.o. u Zagrebu je tako postala značajan čimbenik u povećanju tržišnog udjela Jaguar Land Rovera. Tvrtka je dio mađarske Wallis grupacije, investicijskog holdinga s godišnjim prihodima koji prelaze 460 milijuna eura.

„Cilj nam je da Jaguar Land Rover bude prisutan u najvećim gradovima i da ima etablirane partnere koji zadovoljaju visoke standarde proizvođača. Plan je da zajedno s partnerima proširimo našu mrežu ispunjavajući imperativ kvalitete i standarda Jaguar Land Rovera te na tome intenzivno radimo.” – izjavio je Igor Iliev, direktor prodaje Wallis Adria d.o.o.

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club