16.06.2017

Novi Hyundai centar

Kao dio globalne strategije marka Hyundai postavila je sebi za cilj do 2021. godine postati azijski automobilski brand broj 1 u Europi. Kako bi to ostvarili planiraju 30 novih proizvoda, što znači 14 novih modela i 16 unaprjeđenih modela, proširenje SUV ponude i snažno ulaganje u proširenje ponude ekoloških automobila. U sklopu toga na Jankomiru je najavljen početak gradnje novog prodajno-servisnog centra i budućeg sjedišta Hyundai Hrvatska.

Otvorenje se planira za proljeće 2018. godine. Konferenciji za novinare prisustvovali su i predstavnici Hyundai Motor Europe (HME) iz Frankfurta: gosp. Thomas A. Schmid (stariji izvršni dopredsjednik HME) i Minchul Shin (zamjenik glavnog direktora prodaje HME za Europu, zadužen za 18 tržišta u EU, između ostalih i za hrvatsko tržište).

„Prije svega se želim zahvaliti našim kupcima na povjerenju koje su nam dali u ove dvije godine našeg rada. To povjerenje nas obvezuje. Prije godinu dana smo zajedno s našim ovlaštenim partnerima pokrenuli investicijski ciklus s ciljem unapređenja prodajno-servisne mreže i podizanja razine usluge, investicijski ciklus vrijedan 25 milijuna kuna. Spomenuti investicijski ciklus uspješno privodimo kraju današnjom najavom početka izgradnje našeg novog prodajno-servisnog centra ovdje na Jankomiru. Vrhunac i završetak investicijskog ciklusa očekujemo u proljeće 2018. godine kada planiramo i otvorenje centra. Na preko 1000m2 prodajno-servisnog prostora našim ćemo korisnicima moći ponuditi sve usluge na vrhunskoj razini. Novi će centar biti i naše sjedište kao generalnog distributera. Ovdje će biti smješten i edukacijski trening centar kao i sve ostalo potrebno da podrži našu želju za unapređenjem usluga našim korisnicima u cijeloj Hrvatskoj. Na kraju, zahvaljujemo se gospodinu Thomasu Schmidu i kolegama iz Hyundai Motor Europe na velikoj podršci u našem radu od samog početka. I pridružujemo se našim kolegama u Europi na putu prema cilju da Hyundai postane azijski brand broj 1 u Europi.“ - Lovre Živković, Hyundai Hrvatska d.o.o., Predsjednik Uprave.

Prilikom najave izgradnje salona predstavljen je i Hyundai i20 R5, trkaći automobil s kojim je Juraj Šebalj već taj dan nastupio na 43. izdanju Ina Delta relija.

„Hyundai Motorsport ima veliko značenje za ambiciozne planove branda Hyundai u Europi. Hyundai WRC tim se uspješno natječe u svjetskom rally prvenstvu već četvrtu sezonu, rastući i razvijajući se iz godine u godinu. Iskustva iz zahtjevne WRC serije važna su i za razvoj automobila u našoj komercijalnoj, redovnoj ponudi. Na jesen nam stiže i prvi sportski komercijalni model, prvi iz serije N – bit će to novi član obitelji i30. A nakon četiri godine u WRC-u, drago nam je da iz sjedišta Hyundai Motorsporta u Alzenau i na naše rally staze, stiže prvi automobil. Hyundai i20 R5 je odličan trkači auto, ali uvijek je najvažniji vozač. Stoga nam je drago da se radi o prvaku kakav je Juraj Šebalj. Najbolji s najboljima bio mogao biti slogan ove suradnje.“ - Dario Matečić, Hyundai Hrvatska, direktor marketinga i komunikacija.

: Pogledajte ostala Hyundai vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club