.

Hyundai Tucson posebna ponuda

Hyundai je za kupce na hrvatskom tržištu pripremio posebnu ponudu za vrlo opremljeni Hyundai Tucson 1.7 CRDi GO NAVI Edition koji je sada dostupan već od 187.934 kn. Navedeni Tucson dolazi uz dizelski motor prosječne potrošnje 4,6 - 6,5 l/100 km, navigacijski uređaj s 8” LCD ekranom, kamerom za vožnju unatrag, grijana prednja sjedala, tempomat, 17” aluminijske naplatke, stražnje parking senzore i još mnogo toga.

Akcijske ponude financiranja s 0% kamata, u suradnji s društvom Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o., odnose se na financiranje u trajanju od 12 mjeseci (model 50/50 uz 0% kamatu i 0% troškova obrade) te financiranje u trajanju od 24 mjeseca (model 1/3 uz 0% kamatu i 0,99% troškova obrade).

Količina vozila u ponudi je ograničena, a vozila su raspoloživa uz isporuku odmah. Akcija traje do 15.04.2017. ili do isteka zaliha, a svi zainteresirani pozvani su da posjete Hyundai ovlaštene prodajne centre diljem Hrvatske i provjere akcijske uvjete financiranja. Za sve kupce novih Hyundai vozila Hyundai daje i 5-godišnje jamstvo bez ograničenja kilometraže, za bezbrižnu vožnju, uz jamstvo mobilnosti i godišnje preventivne preglede vozila tijekom jamstvenog roka.

: Pogledajte ostala Hyundai vozila :

Bookmark and Share

facebook twitter rss you-tube
oldtimer club