27.10.2017.

Honda u top 20 svjetskih brandova

Prema najnovijem Interbrand istraživanju, Honda je jedan od top 20 svjetskih brandova. Honda je narasla za 3% i time se na ljestvici rangirala kao jedan od najvrjednijih brandova na svijetu.

Na nedavno održanom sajmu automobila u Frankfurtu, Honda je potvrdila da će električna tehnologija od sada biti prisutna u svakom novom modelu automobila lansiranom u Europi. Glavni izvršni direktor Honda Motor Company, Takahiro Hachigo, predstavio je koncept Urban EV vozila usmjerujući pažnju prema novom Hondinom električnom automobilu koji će doći u Europu 2019. godine. Na globalnom nivou, Hondin cilj je da električna tehnologija čini dvije trećine prodaje automobila do 2030.godine.

Pored automobilske industrije, snaga branda Honda jaka je zahvaljujući naprednom asortimanu proizvoda koji se sastoji od aviona, motocikala i radnih strojeva.

U travnju 2017. Honda Jet je postavio novi Miami-Panama rekord u brzini izmjeren od strane 'National Aeronautical Association''. Isto tako, Hondina stručnost u robotici i autonomiji pomogla je Hondi da 2013. lansira genijalnu Miimo kosilicu koja se zna sama napuniti u električnoj priključnoj stanici i može inteligentno pratiti izgled bilo kojeg vrta.

: Pogledajte ostala Honda vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club