03.02.2011.

Accord i Jazz među 10 najboljih

Dva najpopularnija Honda modela Accord i Fit (Jazz za naše tržište), ponovo su se našla na vrhu popisa deset najboljih automobila u Americi, prema istraživanju renomiranog magazina Car and Driver.

honda

Američki magazin Car and Driver po 25. put uvrstio je Hondu Accord među 10 najboljih automobila u svome izboru. To je rekord koji nije postigao ni jedan drugi model automobila, da se za 29 godina, koliko ovaj magazin i izbor postoje, čak 25 puta Honda Accord nađe na popisu 10 najboljih automobila. Komentar magazina je bio: „Honda Accord je jednostavno izvrsna, na najbolji način objedinjuje sve aspekte koji su potrebni jednom porodičnom sedanu - mnogo prostora u unutrašnjosti, preglednost, udobnu vožnju, tihe i snažne motore, izvanredne mjenjače i modernu unutrašnjost.

Kada je u pitanju Honda Fit, ovaj magazin ocjenio je kao automobil „zabavan za vožnju koji dokazuje da svakodnevni prijevoz ne mora uvijek biti običan“. Inače, ovo je peta nagrada 10Best Cars za Hondu Fit.

honda

U užem izboru za 10 najboljih automobila bila je i Honda CR-Z, ali ovaj se model nije uspio nametnuti i ući u popis 10 najboljih.

: Pogledajte ostala Honda vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club