20.10.2016.

Ford u Hrvatskoj snimio kratki film za Edge SUV

Kao dio europske kampanje modela Edge SUV Ford je snimio dramatični kratki film Le Fantôme. Uz novi Edge zvijezda filma je nagrađeni danski glumac Mads Mikkelsen koji se također pojavljuje u novom filmu Doctor Strange i narednom Rogue One: A Star Wars Story.

Začet od GTB (Fordova WPP globalna agencija) i produciran za Ford od RSA Films, Film pokazuje Mikkelsena kao plaćenog ubojicu u potrazi za parom koji je započeo novi život pod programom zaštite svjedoka, a vozi karakteristični Ford Edge.

Zlatni Ford Edge u kojem se par vozi po našoj obali lako je uočljiv te ih ubojica brzo pronalazi. Ipak, očaran ljepotom Forda Edgea, Mads odluči poštedjeti svoje mete i zauzvrat zadržati automobil. U Filmu se pojavljuje i naš glumac Žarko Radić te Barbara Steele, koja se proslavila u gotičkim horor filmovima 1960-ih.

Gledajući film vidimo da u Ford nisu mogli odoljeti ljepotama Hrvatske pa se iz scena filma mogu prepoznati neke od lokacija poput Kaštel Gomilice i splitskog Marjana. Redatelj filma je slavni engleski redatelj Jake Scott. Le Fantôme, možete pogledati ovdje, a novi Ford Edge SUV dostupan je za narudžbu širom Europe.

: Pogledajte ostala Ford vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club