19.11.2015.

Abarth u Hrvatskoj

Nakon gotovo 2 godine truda, Autocommerce Hrvatska, dobio je ugovor za distribuciju prestižne sportske marke Abarth. Marka bogate sportske povijesti, stigla je s modelom 500 i to s 3 osnovne snage motora od 140, 160 i 180 KS. Sve verzije dolaze u kombinaciji s manualnim ili automatskim mjenjačem, te u coupe ili cabrio verziji.

Kako to obično biva kada je riječ o prestižnoj inačici, prvi naručeni primjerci već su razgrabljeni. Rok čekanja za naručeni Abarth je 60-90 dana, a njegova početna cijena sa 140 KS iznosi intrigantnih 149.900 kuna. U subotu, 7.studenog 2015., zanimljivom promocijom ispred centra Arena (Lanište, Zagreb) 500 Abarth je i simbolično stigao u Hrvatsku izašavši iz ogromne limenke.

Maleni, spretni automobili sa snažnim malenim motorima, jedinstvene linije i oblici koji su odraz karakterističnog talijanskog ukusa i stilističkih odabira, performanse koje proizlaze ne samo iz snage već i iz mogućnosti dodatnog ugađanja i podešavanja za izvlačenje maksimuma iz svakog stroja – sve je to Abarth, ikona koja u svom DNK ima zapisan prkos. Stil života koji se hrani i raste svakoga dana iz strasti svih obožavatelja marke Abarth.

: Pogledajte ostala Fiat vozila :

Bookmark and Share

facebook twitter rss you-tube
oldtimer club