01.12.2017.

Trash&Burn Kustom Art Festival

Trash&Burn miting američkih automobila priređuje novi zimski "Kustom Art Festival" na kojem će i ovaj put biti mnoštvo sadržaja, a sve vezano uz američke automobile, motore, bicikle, pin-up djevojke, i općenito custum scenu.

U subotu 16. prosinca, u Metalac Industrial baru u Čakovcu tako ćete moći vidjeti i nabaviti radove raznih domaćih i stranih umjetnika koji se bave pinstripingom, tattoo majstore, lowbrow art umjetnike. Bit će izložen i službeni Trashmobile, Ford Thunderbird iz 1959., razni bicikli, kao i poneki motor, naravno sve u custom verziji.

Prema već ustaljenoj tradiciji krajem 12. mjeseca Trash&Burn izdaje pin-up kalendar s fotografijama nastalima na ovogodišnjem mitingu u lipnju te će ovo ujedno biti i promocija kalendara.

I ovog puta očekuje vas Cabaret nastup miss Stacey, ovogodišnje pobjednice pin-up natjecanja koja ujedno i krasi novi Trash&Burn Pin-up kalendar. Za glazbeni dio zaduženi su My Buddy Moose iz Rijeke kojima će se pridružiti Dalibor Pavičić iz Bambi Molestersa.

Ukoliko tražite originalan dar za Božić posjetite ovaj jedinstven festival gdje ćete zasigurno pronaći nešto zanimljivo.

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club