19.06.2015.

Nova snažnija Giulietta QV

Tvrtka Autocommerce nakon uspješne akcije na hrvatskom tržištu s modelom automobila Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD sa 105 KS i razinom opreme QV Line odlučila se za nadogradnju game.

Vozilo ostaje jednako opremljeno, dakle s bogatim QV paketom, ali sada s najnovijim motorom JTD od 120 KS (Multijet) Euro 6. Dakle, uz identično opremljeno vozilo s QV Line paketom opreme sada dolazi još jači motor od 120 KS (čak 320 Nm pri 1750 o/min) i ono što je najslađe, po identičnoj cijeni od 178.000 kuna do registracije, kao do sada.

QV Line paket je bogato opremljen s naglaskom na sportskoj noti Giuliette te su tako u paket uključeni 18" naplaci, sjedala u kombinaciji koža-alcantara opšivena bijelo-zelenim koncem (QV -quadrifoglio verde), bočni spoiler - pragovi, spojler na petim vratima, zatamnjena stražnja stakla, automatski klima uređaj, tempomat, prednji i stražnji parking senzori, Pack Comfort...

Uz poznate i prihvaćene boje eksterijera crnu, crvenu i bijelu, novost je i nova boja Bianco Lunare (kao na slici) koja upotpunjava ponudu ovog modela. Kao i svaka dobra ponuda i ova ima ograničenje do isteka zaliha.

: Pogledajte ostala Alfa Romeo vozila :

Bookmark and Share







facebookyou-tube
oldtimer club